Saturday 10 December 2011

Tuna pate

This is not a gourmet recipe or what so ever, but not everyday is a gourmet day. This is a recipe I learned in a magazine many years ago. Everybody always liked this starter, so I keep doing it until today. And it is still a big hit.


Ingredients:
1 can of tuna
1/2 onion
4 crab sticks
2 spoons of mayonnaise
A pinch of black pepper

Chopp the onions and the crab sticks into very small pieces. Add these to the tuna and squash everything. Add the mayonnaise and the black pepper and mix it all together. Serve with toasts or bread.

Notes:
Get rid of your old bread and serve it toasted with the pate instead of industrialized toasts.




Paté de Atum

Esta não é uma receita gourmet ou coisa parecida, mas nem todos os dias são um dia gourmet. Esta é uma receita que eu aprendi numa revista há muitos anos atrás. Toda a gente adora esta entrada e por isso é uma receita que faço até hoje. Mesmo depois de tantos anos ainda é um grande sucesso!


Ingredientes:
1 lata de atum
1/2 cebola
4 delicias do mar
2 colheres de sopa de maionese
1 pitada de pimenta preta

Pique as cebolas e as delicias do mar em cubos bem pequenos. Adicione o atum e esmague tudo com um garfo. Adicione a maionese e a pimenta preta e mexa bem. Sirva com tostas ou pão. 

Notas:
Aproveite para se livrar daquele pão meio velho. Torre-o e sirva-o com este paté, em vez de usar tostas industrializadas.

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