Sunday, 3 March 2013

Breakfast on toast

We love our weekend breakfasts! They are slow, relaxed and always delicious. One of the favourite items is toast. You can put almost anything on a toast and make it work. It is fast and gives you space to be creative. Make a few different ones, squeeze some oranges and serve it on bed.

Enjoy your weekend!



Ham on toast
1 baguette slice
1 slice of poultry ham
1 cherry tomato
2 coriander leaves

Toast bread and top it with ham, coriander and the tomato. 

Egg on toast
1 baguette slice
1 quail egg
Butter
Salt
Pepper

Toast bread. Heat some butter in a small frying pan and fry the quail egg. Season with salt and freshly grounded pepper. Spread some butter on the toast, if needed, and top with the fried egg.

Cheese on toast
1 baguette slice
1 small slice of white cheese
2 small pieces of capsicum
Olive oil

Toast bread. Sprinkle some olive oil on the surface, top with cheese and slices of capsicum.

Notes: The quantities above are given by item. Make as many as you wish!





Pequeno Almoço numa Tosta

Adoramos os pequenos almoços de fim de semana. São lentos, relaxados e sempre deliciosos. Tostas fazem parte dos nossos itens favoritos. Pode-se colocar quase qualquer coisa numa tosta que fica sempre bem. Além disso, são rápidas de preparar e dão espaço à nossa criatividade. Faça algumas diferentes, esprema laranjas fresquinhas e sirva o pequeno almoço na cama.

Aproveite o fim de semana!


Tosta de fiambre
1 fatia de baguete
1 fatia de fiambre de aves
1 tomate cereja
2 folhas de coentro

Torre o pão. Cubra com o fiambre, coentro e o tomate.

Tosta de ovo
1 fatia de baguete
1 ovo de codorniz
Manteiga
Sal
Pimenta

Torre o pão. Aqueça a manteiga no frigideira pequena e frite o ovo. Tempere com sal e pimenta. Espalhe um pouco de manteiga por cima da tosta, se necessário, e coloque o ovo frito por cima.

Tosta de queijo
1 fatia de baguete
1 fatia pequena de queijo branco
2 pedaços pequenos de pimento
Azeite

Torre o pão. Verta algumas gotas de azeite na superficie e coloque o queijo e os pimentos por cima.

Notas: As quantidades acima são correspondentes a uma tosta. Multiplique e faça tantas tostas quanto quiser!



No comments:

Post a Comment

Did you like this recipe? Did you try it? I would love to hear about it!